FSMVÜ | Kişisel Bilgilerinizin Güncellenmesi Hakkında / About Updating Your Personal Information

Sevgili Öğrencimiz,

Eğitim sürecinizin sağlıklı bir şekilde devam etmesi adına, Öğrenci Bilgi Sistemi’ni (obs.fsm.edu.tr - Otomasyon sistemi) belirli aralıklarla kontrol etmeniz, iletişim bilgileriniz de dahil olmak üzere eksik ve güncellenmesi gereken bilgi ve belgelerinizi hızlı bir şekilde güncellemeniz gerekmektedir.

Sağlıklı ve başarılı bir dönem dileriz.

Dear Student,

We kindly ask you to check the Student Information System (obs.fsm.edu.tr – Automation system) periodically and to update your needed missing or deficient information, including your contact information and submit your missing documents urgently so that your education process continues properly.

We wish you a healthy and successful term.

عزيزي الطالب،

نرجو منك الدخول و التحقق من نظام معلومات الطالب (obs.fsm.edu.tr – Automation system)   بشكل دوري وتحديث معلوماتك الخاطئة أو الناقصة ، بما في ذلك معلومات الاتصال الخاصة بك ، وتقديم الوثائق الاصلية الناقصة على وجه السرعة حتى تستمر عملية التعليم بالشكل الصحيح .

نتمنى لكم فصلا دراسيا صحيا و موفقا.