FSMVÜ | Eğitime Ara Verilmesi Hakkında / About Education Break
Announcements
Eğitime Ara Verilmesi Hakkında / About Education Break

Değerli Öğrencilerimiz,

Tüm dünyada etkisini gösteren Coronavirus (COVID-19) salgını ile mücadele kapsamında Üniversitemizde 16 Mart-6 Nisan 2020 tarihleri arasında 3 haftalık süreyle eğitime ara verilmiştir. Dersler 06 Nisan 2020 tarihinde başlayacaktır. T.C. Sağlık Bakanlığı’nın direktifleri doğrultusunda bu süre zarfında ülkeden çıkış yapmamanız tavsiye edilmektedir. Zaruri gerekçeler ile yurtdışına çıkış yapan öğrencilerimizin döndüklerinden itibaren 14 gün süreyle kendilerini karantinaya almaları gerekmektedir. Karantina süresini doldurmayan öğrencilerimizin Üniversitemize giriş yapamayacağını bildirmek ister, anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Not: Her konuda bize çekinmeden ulaşabileceğinizi ve her hangi bir gelişme olması halinde sizinle iletişime geçeceğimizi belirtir ve tüm duyuru kanallarımızı düzenli olarak kontrol etmeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Sağlıklı günler dileriz.

____________________________________________

Dear Students,

Within the scope of combating the globally impacting Novel Coronavirus (COVID-19) epidemic, all classes and courses will be put on hold for 3 weeks between March 16 and April 6, 2020. Classes will start on April 6, 2020. You should not leave the country during this period in line with the directives of the Turkish Ministry of Health. Students who leave abroad for essential reasons are required to quarantine themselves for 14 days from their return. We would like to inform you that our students who have not completed the quarantine period cannot enter the university campuses. Thank you for your understanding and support.

Note: We would like to remind you that you can reach us on every issue without hesitation and we will contact you in case of any changes or updates. Please check all our announcement channels regularly.

We wish you healthy days.

______________________________________________

اعزاءنا الطلبة،

في اطار التدابير لمكافحة فيروس الكورونا (كوفيد 19) المستفحل عالميا، نعلمكم انه سيتم اغلاق كافة الفصول و الدورات التعليمية لمدة ثلاثة أسابيع ابتداءا من يوم 16 مارس/ اذار2020 الى يوم 6 ابريل/ نيسان 2020 بعدم دخول الغاية، اذ سوف تستأنف الدروس يوم 6 ابريل/ نيسان 2020. حسب توجيهات وزارة الصحة التركية، يجب عدم مغادرة البلاد خلال هذه الفترة و  يجب على كل طالب اضطر للمغادرة نتيجة ظروف قصوى  ان يبادروا بالعزلة الذاتية بشكل جدي لمدة أربعة عشر (14) يوم منذ رجوعهم. نعلمكم انه لن يتم السماح للطلاب الذين لم يستكملوا فترة العزلة بالدخول الى احرمة  الجامعة.

نشكركم لتفهمكم و مساندتكم.